Rólunk

CFA-Hungária Kft.

Az 1989-ben alakult magyar tulajdonú társaság, kozmetikai és háztartás vegyipari termékek gyártásával foglalkozik. Cégünk célja magas technológiai tartalmú, hatékony és alacsony környezeti hatású termékek és tisztító rendszerek kifejlesztése, és gyártása, összhangban az európai szabályokkal és előírásokkal, valamint egy tanúsított minőségirányítási rendszerrel. Évente 10-15 millió liter (közel 300 féle) saját fejlesztésű terméket gyártunk, elsősorban úgynevezett kereskedelmi saját márkás termékeket. Célunk, hogy nyereséges és hatékony megoldásokat fejlesszünk ki az üzleti partnereinknek, miközben csökkentjük a bolygóra gyakorolt hatást.

Gyárunk a Baranya megyei Görcsönyben található, ahol közel 280 000 négyzetméteren dolgozunk, környezettudatos módon, lakott területen kívül, jó megközelíthetőséggel.

1998-tól cégünk folyamatos fejlődésnek indult, mely elsősorban a termékfejlesztéseknek és a technológiai beruházásoknak volt köszönhető.

1999-ben saját flakonigényünk kielégítésére gyártó üzemet hoztunk létre, amely PET granulátumból korszerű technológiával állítja elő a flakon igényünket, időközben bérgyártásban más gyártókat is kiszolgálunk PET flakonokkal és fröccsöntött tégelyekkel.

Ugyanebben az évben alakítottuk ki saját laboratóriumunkat, amely a minőségellenőrzési munka mellett lehetővé tette termékfejlesztési céljaink megvalósítását. Több éves szakmai tapasztalatunkkal, nagy kapacitásunkkal és saját fejlesztő részlegünkkel a laboratórium rugalmas és hatékony megoldást biztosít a termékek gyártásában, és a forgalmazáshoz szükséges követelmények betartatásában.

2003 januárjában készült el saját beruházásban új, légkondícionált keverő-töltő üzemünk, 2005-ben a kéztisztító-paszta kiszerelő üzemünk, amelyek a minőségi és biztonságos gyártás alapjai.

2007 óta működik a krém üzemünk, a következő évben kezdtük el a mosópor, mosogatópor és a szappan (pipere és mosószappan) gyártást.

2012 is egy mérföldkő volt a cég történetében. Ezidőtájt az első cégek között kezdtük el a különböző háztartás vegyipari anyagok töltését vízben oldódó fóliába, mosókapszula formájában. Ez a technológia a jövőben új lehetőségeket kínál akár az ipari és intézményi igények kiszolgálásában is.

Erősségeink közé tartozik, hogy egyaránt dolgozunk a klasszikus háztartási-vegyi alapanyagokkal, és a legmodernebb natúr alapanyagokkal mind a beltartalom, mind a csomagolás terén. Képesek vagyunk gyártói oldaról az ECO Label minősítési elvárásnak megfelelni, ha megrendelőnk ezt igényli.   

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét biztosítja a 2018-ben 2 éven keresztül auditált BRC Global Standard for Consumer Products minőségirányítási rendszer, környezettudatos működésünket pedig az ISO 14001 szabvány támogatja.

Várjuk szíves megkeresését, hogy együtt sikeresen megvalósítsuk elképzelését, terveit.

Görcsöny, 2021.05.14.

Partnereink

aro
coop
horeca
metro
spar

Miért válassz minket?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse a vulputate libero. Vestibulum ultrices orci id fringilla porttitor. Duis ac congue eros. Quisque vel nunc vitae metus pellentesque dignissim et a velit. Nullam blandit augue orci, eu facilisis arcu suscipit vitae. Phasellus ut felis facilisis turpis interdum tristique.

Lorem ispum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ispum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ispum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ispum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Írjon nekünk az alábbi űrlappal!

    Let them know you’re the best

    A team of high-quality experts is ready for investigations to help you make your business competitive in the market. We help you to increase the clients and be the best on your way. Be sure in all your steps with our support.